Cannes

 

Startside

Cannes Cannes er en meget spændende by at opleve, dels er det byen med 2 Rolls Royce forhandlere og en spændende lystbådehavn, men byen besøges også af rigtig mange almindelige turister, som fascineres af byens stemning. Besøg f.eks. byens restaurationsgade og oplev det mere ydmyge Le Suguet, inden turen tages i den smalle gågade, mod det mere Fashionable Rue d’Antibes, og det helt vilde på Cannes flotteste strøg La Croisette, hvor de små rigtig dyre butikker findes, sammen med de kendte hoteller som f.eks.

Carlton

Palmerne og Boule banen ved Croisetten gør at Cannes stadig bevarer sit landsbypræg midt i det mondæne badeliv. Sæt jer på en af de mange fortovsrestauranter og lad verden passere forbi, Cannes er en international by hvor alle rig som ikke rig mødes og hygger sig.

Der er utallige muligheder for at bade ved både de private, men også ved de offentlige strande. Selv om der er meget liv, lykkedes det altid at finde en P-plads, så en af feriens store oplevelser - badning i Middelhavet - kan finde sted.

Tag eventuelt på udflugt til de små øer der ligger ud for Cannes Iles des Lerins, og oplev freden og roen på disse små øer hvor biltrafik er forbudt.

Trafik! Franskmændene kører lidt anderledes end danskerne, men har man først lært deres rytme at kende, oplever man hvorledes der altid bliver gjort plads. så man kan komme ud i trafikken.

Det kræver mange års øvelse at finde de P-pladser - som franskmændene kan, men så er det altid muligt at finde plads i et P- hus.

 

 

mailto:th@thuehansen.dk