ture i omegnen

 

Startside

ture i omegnen

Cote d’Azur er fuld af spændende udflugtsmuligheder. Se f.eks. i Turen går til Sydfrankrig, eller lån Rejsen rundt i Provence - men brug 2 €. og køb Michelins kort over området. Så er det nemt at finde rundt også til de lidt mindre steder.

Kør f.eks. denne tur her kør fra Campingpladsen mod Tanneron, og oplev hvorledes man på 10 km går fra flotte turistområder til et uspoleret og søvnigt landsbymiljø. Stands på torvet og oplev den friske luft og stilheden. Kør videre af de små bjergveje og oplev en smuk tur til

Lac St. Cassien Her er der mulighed for at bade, eller bare opleve en smuk natur. Fortsæt turen nordud mod Fayence og videre mod Le Muy ad D25 og oplev først en uspoleret udsigt ved

  

Gorges de Pennafort Fortsæt mod Le Muy og se på vinmarker, man kan købe vin på dunk ved de fleste slotte. Vælg evt. Domaine de la Maurette lige før Le Muy, og oplev en rigtig god frokost i slottets gårdhave.

50 meter ned!!  en flot udsigt men læn Dem ikke ud for her findes intet rækværk kun udsigt.

Besøg Italien. Ad motorvej er der ca. 50 km til Italien, så hvorfor ikke besøge Ventimiglia en fredag formiddag, hvor der afholdes et kæmpe marked, læg vejen forbi Latté og køb Jeres spiritusration til Europas billigste priser. ( ifølge FDM).

Monaco Er der mere energi så besøg Monaco og oplev f.eks. vagtskiftet ved slottet kl. 11,55, eller se Det oceanografiske museum. Om mandagen kan turen gøres med båd fra Cannes.

 

 

mailto:th@thuehansen.dk